J&R Mechanical B.V.

Wie zijn wij?

J & R Mechanical B.V. is een onderneming die actief is in de petrochemie, met als belangrijkste werk het aanleggen en aanpassen van leidingsystemen. Wij concentreren ons op een klantgerichte aanpak, binnen gestelde budgetten en deadlines. Onze ambitie, kennis en ervaring zetten wij graag voor u in. Ons ervaren en goed opgeleid personeel is in staat om uw eisen snel en vakkundig uit te voeren. Hierdoor kunnen wij u altijd de hoogst mogelijke kwaliteit garanderen.

J&R Mechanical B.V. is gespecialiseerd op het gebied van leidingwerk, zowel prefab vanaf tekening, de montage op locatie, als het inmeten en schetsen van complete systemen volgens de wensen en eisen van de klant. Wij realiseren uw projecten in al zijn verschijningsvormen, van dagelijkse werkzaamheden tot shut downs, en van reparaties tot nieuwbouw. Wij zijn constant gericht op continuïteit en verbetering van uw bedrijfsprocessen en desgewenst zullen we u bijstaan met advies.

J&R Mechanical B.V. is een jong bedrijf, opgericht in 2011 en was tot juni 2016 gevestigd in Stellendam. Vanaf juni 2016 kunnen wij vanuit onze nieuwe werkplaats in Vlaardingen onze klanten een nog betere service bieden. J&R Mechanical B.V. streeft er naar om haar opdrachtgevers maximaal te ontzorgen door het leveren van integrale oplossingen voor nieuwbouw en onderhoud van industriële installaties. Hierbij zorgen we voor een maximaal technisch resultaat om het rendement voor onze opdrachtgevers ook op de langere termijn te verzekeren. .

Wie zijn wij?

Onze kernwaarden:

Dynamisch, Betrokken, Gepassioneerd, Flexibel, Integer en Intelligent

Geintereseerd? Wilt u meer over ons weten?


Neem nu contact met ons op